Adres
Arendstraat 28 6414 XC Heerlen
Email :
info@schoonmaakbedrijf-molenberg.nl
Bel ons
06 44 50 46 82

Over ons

Schoonmaakbedrijf Molenberg is een ervaren schoonmaakbedrijf, gevestigd in regio Parkstad (Heerlen). Schoonmaakbedrijf Molenberg is gespecialiseerd in allerhande diensten op het gebied van ramen wassen en schoonmaakwerkzaamheden.

Wij werken voor zowel particulier als bedrijven. Geen klus is te groot of te klein voor ons. Wij doen alles op het gebied van schoonmaak en schilderwerk. Wij beschikken over de juiste apparatuur en materiaal voor iedere klus.

Schoonmaakbedrijf Molenberg heeft zijn oorsprong in het jaar 2015. De reden dat Schoonmaakbedrijf Molenberg werd opgericht lag hem in het feit dat er in Heerlen en omgeving behoefte was aan particuliere glazenwassers die professionaliteit en betrouwbaarheid voorop hebben staan.

In de loop der jaren is Schoonmaakbedrijf Molenberg zich ook steeds meer op bedrijven gaan focussen, en heeft het zijn diensten uitgebreid met o.a. schilderwerkzaamheden en interieur verzorging.

Schoonmaakbedrijf Molenberg is werkzaam in Zuid-limburg, en is gevestigd in Parkstad (Heerlen). Op aanvraag kunnen wij langskomen buiten de regio.

Interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op!