Adres
Arendstraat 28 6414 XC Heerlen
Email :
info@schoonmaakbedrijf-molenberg.nl
Bel ons
06 44 50 46 82

Onze Diensten

Schoonmaakbedrijf Molenberg > Onze Diensten

Schoonmaakbedrijf Molenberg uit Heerlen biedt een diversiteit aan diensten aan. Wij focussen ons op schoonmaak- en schilderwerkzaamheden. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende diensten.

Ramen Wassen
Schoonmaakbedrijf Molenberg is de specialist op het gebied van glasbewassing. Wij verzorgen de glasbewassing bij zowel particulieren als bedrijven.
Ramen wassen met telescoop
Schoonmaakbedrijf Molenberg zorgt voor schone ramen zonder strepen. Wij nemen tevens de kozijnen mee, zodat alles helemaal schoon is. Het team van Schoonmaakbedrijf Molenberg is ervaren en specialistisch te noemen.
Specialistische Reiniging
Schoonmaakbedrijf Molenberg verzorgt diverse soorten specialistische reiniging. Om een goed beeld hiervan te geven hebben wij hieronder een opsomming gemaakt van de diverse soorten specialistische reinigingen die wij uit kunnen voeren.
Interieur verzorging (schoonmaak)
Schoonmaakbedrijf Molenberg is gespecialiseerd in diverse schoonmaakwerkzaamheden, zoals interieur verzorging. Zo maken wij schoon in diverse kantoren en horeca-gelegenheden, bioscopen, etc.
Schilderwerk
Schoonmaakbedrijf Molenberg is gespecialiseerd in diverse schilderwerkzaamheden. WIj verzorgen schilderwerkzaamheden uit bij particulieren en bedrijven.
Vacatures
Schoonmaakbedrijf Molenberg heeft regelmatig vacatures. De huidige vacatures vind je hier